Η Villa Thallos βρίσκεται εντός οικοπέδου 5.000m2 περίπου στις Κάτω Γούβες, με ιδιωτικότητα, ηλιόλουστη σε όλες τις πλευρές της, μόλις 600 μέτρα από τη θάλασσα.
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Επικοινωνία

Villa Thallos

Η Villa Thallos βρίσκεται στις Κάτω Γούβες, μόλις 600 μέτρα από τη θάλασσα, με απόλυτη ιδιωτικότητα, ηλιόλουστη σε όλες τις πλευρές της, με τοιχοποιία από πέτρα περιμετρικά, θάμνους από μυρωδικά φυτά της Κρήτης, τριανταφυλλιές, λεμονιές, πορτοκαλιές, μανταρινιές, ροδιές και άλλα χαρακτηριστικά δέντρα της Κρητικής χλωρίδας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παροχές & Εγκαστάσεις

H Villa Thallos προσφέρει μια πληθώρα από παροχές που θα σας κάνουν να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας!
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
3 x Smart Satellite TVs
Free Wi-Fi
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
Παδική Χαρά
Explore Crete

Έξερευνήστε την Κρήτη

Η Κρήτη συνδυάζει την καθαρή, καταγάλανη θάλασσα, με τα απότομα αλλά επιβλητικά βουνά, τα διάσημα μουσεία και τους αρχαίους οικισμούς, τα εντυπωσιακά σπήλαια και βάραθρα γνωστά από τους προϊστορικούς χρόνους, τις τοιχογραφίες με τα ζωηρά χρώματα, το ήπιο κλίμα, τις μαγευτική ακτές με τα υπερσύγχρονα ξενοδοχεία, τη γοητευτική ηπειρωτική χώρα με τα γραφικά χωριά, τις παραδόσεις, τη ζεστή φιλοξενία και την εξαιρετική τοπική κουζίνα που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυξάνει το προσδόκιμο ζωής. Η Κρήτη είναι ένα μοναδικός τόπος και το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ

Στιβακτάκης Αναστάσιος (Ιδιοκτήτης)

Τοποθεσία

Η τοποθεσία της Villa Thallos την καθιστά ιδανική για εξορμήσεις και εκδρομές σε πολλά ενδιαφέροντα σημεία της Κρήτης, σημαντικότατους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, μουσεία, τοποθεσίες κ.λπ. αλλά και να ψυχαγωγηθείτε και να διασκεδάσετε όπως δεν μπορείτε να φανταστείτε!
  • Αεροδρόμιο 17χλμ.
  • Λιμάνι 20χλμ.
  • Νοσοκομείο 27χλμ.
  • Στάση Λεωφορείου 1χλμ.
Learn More
 

Βρείτε μας!

Testimonials